Door de jaren heen is Arjen in verschillende projecten verschenen. Hieronder een overzicht van zijn bekendste optredens:

Wil je sommige films in hun geheel of andere leuke video's zien? Klik hier of rechts op het logo voor de galerij!

Kruimeltje (Film)

Kruimeltje (Film)

Jaar: 1999

Genre: Drama

Regie: Maria Peters

Rol: Weesjongen

Verhaal: Het hartverwarmende sprookje over het bekende 10-jarige schoffie uit het Rotterdam van de jaren ’20. Nadat zijn strenge voogd Vrouw Koster komt te overlijden, gaat de jongen op zoek naar zijn vermiste ouders. Hierbij krijgt hij hulp van de straathond Moor en de vriendelijke kruidenier Wilkes. Als die echter door een brand in het ziekenhuis beland, wordt Kruimeltje in een weeshuis geplaatst...

Effe Moeve (TV-Serie)

Effe Moeve (TV-Serie)

Jaar: 2004

Genre: Drama

Regie: Martin Hamilton & Rein van Schagen

Rol: Thijs van Poppel

Verhaal: Mareille stond op het punt een tennistalent te worden totdat ze in een rolstoel eindigde, Sander speelt amateurvoetbal, maar zijn vader wil dat hij prof wordt, Soraya wordt tijdens judo geïntimideerd door haar trainer Nick, Serkan moet kiezen tussen een schoolcarrière of loyaliteit aan zijn criminele vrienden en Ezra prefereert hardlopen boven studeren, tot onvrede van haar moeder.

Sinterklaas Pakt Uit (Theatershow)

Sinterklaas Pakt Uit (Theatershow)

Uitvoering: November 2004

Genre: Familie/Muziek

Regie: Ron Boszhard

Rol: Kees Dijkstra

Verhaal: Ron Boszhard en de Eurokids hebben een geweldig feest voor Sint en zijn Pieten georganiseerd, met optredens van o.a. Dirk Scheele, Treble, Sita en de cast uit de Kameleonfilms. Maar dan belt Sinterklaas op om te melden dat hij zijn grote boek heeft vervangen door een kapotte laptop. Ron stuurt Dirk met een Piet op pad om de goedheiligman te halen, maar of dat nou zo’n slim idee is?

Kameleon 2 (Film)

Kameleon 2 (Film)

Jaar: 2005

Genre: Avontuur

Regie: Steven de Jong

Rol: Kees 'Carbid' Dijkstra

Verhaal: De bekende tweeling Hielke en Sietse Klinkhamer schieten met hun razendsnelle boot de Kameleon hun nieuwe Vlaamse buurmeisje Marieke te hulp. Zij is ziek en kan alleen genezen in een duur kuuroord. De jongens doen er alles aan om geld in te zamelen en moeten tegelijkertijd ook nog voorkomen dat een malafide projectontwikkelaar een snelweg door hun dorp heen bouwt.

De Kameleon Ontvoerd (Theatershow)

De Kameleon Ontvoerd (Theatershow)

Uitvoering: 2004 t/m 2006

Genre: Musical

Regie: Hans Scheepmaker

Rol: Kees Dijkstra

Verhaal: ‘De Schippers Van De Kameleon’ wint de prestigieuze filmprijs de Gouden Koe en alle acteurs zijn uitgenodigd voor een theatergala. Maar wanneer de Britse spion James Blond de Kameleon steelt voor een achtervolgingsscène, gaan Hielke en Sietse achter hem aan, terwijl presentator Jack Gaddèrie en de overige castleden wanhopig proberen om hun show draaiende te houden.

De 7 Zonden (Theatershow)

De 7 Zonden (Theatershow)

Uitvoering: Februari 2007

Genre: Musical

Regie: Baue van Leyden

Rol: Rigolocomiek & Vader

Verhaal: Anna en Casper belanden op mysterieuze wijze in het sprookjesland Ottowal waar Koning Morhem wordt ontvoerd door de gemene Paraplu Heks. Om hem te bevrijden, moeten zij langs zeven inwoners om zeven sleutels op te halen waarmee de zeven poorten van haar kasteel zijn te openen. Maar dit wordt nog een lastig karwei, want elke inwoner bezit ook één van de zeven zonden...

Commercials (Televisie/Internet)

Commercials (Televisie/Internet)

Jaar: 2007-heden

Opdrachtgevers: New Characters, KPN Goeiemoggel, TMF Academy, Omroep Fryslân, De Weigeraar, Autotrack, Telegraaf, C1000 (met Tineke Schouten), Domino's Pizza, Pensioencafé, Prominent, Bavaria, Vlambassy (met Raymond van Barneveld), ASR Verzekeringen, Rijkswaterstaat

Rollen: Diversen

Betty Pompoen (Theatershow)

Betty Pompoen (Theatershow)

Uitvoering: Februari 2008

Genre: Musical

Regie: Baue van Leyden

Rol: Revot La Vot & Flamingo Theo (stem)

Verhaal: Luna wordt door vader Weinand en moeder Petronella verwaarloosd en zoekt gezelligheid bij de mollige Betty Pompoen die haar opvrolijkt met magie of meeneemt naar het dromenland 'Van Tasie'. Wanneer de kwaadaardige Revot La Vot en zijn handlanger Dinges de magische krachten van Betty Pompoen ontdekken, zetten ze iedereen tegen haar op. Wie zal er het laatst lachen?

De Vrouwen van Huysink (Film)

De Vrouwen van Huysink (Film)

Jaar: 2009

Genre: Historisch Drama

Regie: Rozemarijn Koers

Rol: Cornelis Hamerlink

Verhaal: Als haar moeder op jonge leeftijd overlijdt, komt Flora onder het strenge regime van haar vader en oudere zus Hanna te staan die haar aan een geschikte echtgenoot willen helpen. Flora probeert haar eigen weg te gaan door de prachtige setting van de 18e eeuw en in haar strijd voor vrijheid wordt zij het middelpunt van een gevaarlijke rivaliteit tussen de mannen Marcus en Edward.

Leve Boerenliefde (Film)

Leve Boerenliefde (Film)

Jaar: 2013

Genre: Romantische Comedy

Regie: Steven de Jong

Rol: Parkeerwachter

Verhaal: Weduwe boer Jelte is nog niet toe aan een nieuwe liefde. Er dreigen problemen wanneer een populaire spelshow op zijn erf komt opnemen en eist dat de windmolen, waarop zijn boerderij draait, uitgeschakeld wordt. Het conflict dwingt Jelte om als kandidaat deel te nemen, maar tijdens de opnames bloeit er een onverwachtse romance op tussen hem en de presentatrice Wenda.

Zwervers (Short)

Zwervers (Short)

Jaar: 2014

Genre: Mystery

Regie: Anca Ardeleanu & René Riva

Rol: Anton Reedijk

Verhaal: Wanneer de gestreste zakenman Anton Reedijk op een dag naar huis wandelt uit kantoor na een vervelend gesprek met zijn vriendin, wordt hij lastig gevallen door twee zwervers. In zijn zelfverdediging slaat hij één van hen per ongeluk dood. De ander belooft hem niet te verraden, op voorwaarde dat Anton hem in huis neemt. Vanaf dat moment staat diens leven volledig op zijn kop.

Sinterklaas en de Nieuwe Piet (Short)

Sinterklaas en de Nieuwe Piet (Short)

Jaar: 2015

Genre: Comedy

Regie: Nick de Keijzer

Rol: Agent Houtman

Verhaal: Nieuwe Piet is afgestudeerd op Pietenschool en mag dit jaar voor het eerst mee naar de intocht in Nederland. Wanneer hij goedbedoeld de stoomboot sneller laat varen, komt deze veels te vroeg aan in Houten waar het hoofd van politie personeel tekort komt. Terwijl de andere Pieten de schijn voor Sinterklaas proberen op te houden, gaat Nieuwe Piet in opleiding tot hulppolitieagent.

Arjen heeft ook al het nodige gemaakt, vertoond in kleinere bioscoopjes, filmhuizen en op festivals. Hieronder een overzicht:

Wil je sommige films in hun geheel of andere leuke video's zien? Klik hier of rechts op het logo voor de galerij!

Kameleon als Schokkend Doelwit (Film)

Kameleon als Schokkend Doelwit (Film)

Jaar: 2007

Genre: Avontuur

Functie: Regie/Scenario/Productie/Montage

Rol: Kees Dijkstra

Verhaal: In dit onofficiële derde deel (samen geregisseerd met Koen & Jos van der Donk) krijgt het dorpje Lenten, waar Hielke en Sietse Klinkhamer wonen, te maken met een aardbeving. Als hierdoor een zeer kostbare goudklomp boven komt drijven, verschijnen er twee schurken die dit willen stelen. Ze dwingen de tweeling om te helpen en gebruiken hun vaartuig de Kameleon als vluchtboot.

De Buik Vol (Film)

De Buik Vol (Film)

Jaar: 2010

Genre: Comedy

Functie: Regie/Scenario/Productie/Montage

Rol: Agent Sanders

Verhaal: De 'Twain Girls' vieren een verjaardagsfeest in een oud kasteel. Daar worden ze doelwit van een moordenaar en gehinderd door een ex-lid die ooit uit de groep verbannen is. Klunzige situaties resulteren in wilde achtervolgingen en koddige vechtpartijen. De visuele humor uit het zwart-wit tijdperk komt opnieuw tot leven, nu gegoten in een modern 21-eeuws jasje met veel blote buiken.

G R I M A S (Film)

G R I M A S (Film)

Jaar: 2012

Genre: Horror

Functie: Regie/Scenario/Productie/Montage

Rol: Kevin Meijer

Verhaal: Studente Sophie Meijer en haar broer Kevin moeten de eindjes aan elkaar knopen na de dood van hun ouders. Sophie neemt een bijbaantje als babysitter bij een vreemd echtpaar en tijdens haar eerste avond wordt ze geconfronteerd met het vreselijke geheim van hun huis. Ze ontsnapt en wordt in het ziekenhuis opgenomen, maar de nachtmerrie blijft haar achtervolgen.

Van Mini Tot Honda (Short)

Van Mini Tot Honda (Short)

Jaar: 2012

Genre: Comedy

Functie: Regie/Scenario/Camera/Productie/Montage

Rol: Jongen

Verhaal: Online wedstrijd waarbij je een vriend of vriendin zo origineel mogelijk moest overtuigen van een proefrit in het nieuwste model Honda Civic. Deze inzending was de runner up en toont hoe een stelletje de liefde wil bedrijven in een Mini Cooper. Maar na veel geworstel in hun blote buiken en gestuntel met hoedjes om hierin te geraken, kiezen zij uiteindelijk liever voor een Honda Civic.

Hé Hé, Ik Ben André (Theatershow)

Hé Hé, Ik Ben André (Theatershow)

Uitvoering: Februari 2016, Maart 2019

Genre: Musical

Functie: Regie/Scenario/Productie

Rol: André van Duin

Verhaal: Een gezin uit de grote stad raakt overspannen en verhuist tijdelijk naar het platteland. De ouders knappen een oud hotel op waar voedselvergiftiging chaos veroorzaakt, terwijl hun dochter verliefd wordt op een tamme boerenzoon. Hun relatie zal uiteindelijk zorgen voor de geboorte van Nederlands’ grootste volkskomiek. Aspecten uit diens 50-jarige repertoire vormen de aankleding.

Waterrat (Short)

Waterrat (Short)

Jaar: 2018

Genre: Thriller

Functie: Regie/Scenario/Camera/Productie/Montage

Rol: Geen

Verhaal: De zusjes Cindy en Rosa raken, door de menselijke fout van een medewerker, alleen opgesloten in een klein afgelegen zwembad. Hier worden zij opgejaagd door een monsterlijke entiteit uit een andere dimensie die alleen zichtbaar is onder water. Met hun mobieltjes opgeborgen in een locker, moeten ze ergens een weg naar buiten zien te vinden en vooral UIT het water blijven.

Kameleon en het Watermonster (Short)

Kameleon en het Watermonster (Short)

Jaar: 2022

Genre: Avontuur

Functie: Regie/Scenario/Productie/Montage

Rol: Kees Carbid

Verhaal: Paniek in het dorpje Lenten wanneer er een mysterieuze vis opduikt, genaamd de Woelsnoek. Onderzoekers Jansen en Jensen claimen dat deze levensgevaarlijk is en zo snel mogelijk moet worden gevangen. De bekende tweeling Hielke en Sietse Klinkhamer en hun vrienden geloven dit uiteraard niet en proberen het daadwerkelijke plan van dit verdachte duo te ontmaskeren.

Kameleon op Schattenjacht (Short)

Kameleon op Schattenjacht (Short)

Jaar: 2023

Genre: Avontuur

Functie: Regie/Scenario/Camera/Productie/Montage

Rol: Kees Carbid

Verhaal: Rumoer in het dorpje Lenten wanneer er flessen met opdrachten worden ontdekt en de bekende tweeling Hielke en Sietse Klinkhamer de helft van een schatkaart vindt. Met hun vrienden gaan ze op zoek naar de grootste piratenschat aller tijden, op de hielen gezeten door de gewiekste Barones en een ontsnapte Nozem die de andere helft van de schatkaart in handen hebben.

Kameleondorp op Stelten (Theatershow)

Kameleondorp op Stelten (Theatershow)

Uitvoering: November 2023

Genre: Musical

Functie: Regie/Scenario/Productie

Rol: Gerben Zonderland

Verhaal: Lenten is in rep en roer wanneer alle criminelen ontsnappen. Zij willen wraak nemen op degenen die hen gevangen hebben genomen, namelijk Hielke & Sietse Klinkhamer! Gelukkig kan de olijke tweeling nog altijd vertrouwen op hun vele vrienden. De Kameleon, de snelste boot van Nederland, vaart opnieuw het theater in.

Down Squad (Film)

Down Squad (Film)

Jaar: 2024

Genre: Actie/Comedy

Functie: Regie/Scenario/Productie/Montage

Rol: Spike

Verhaal: Vier jongeren met het syndroom van Down (Wesley, Sylvester, Angelina en Arnold) krijgen radioactieve krachten en vormen zo een ongebruikelijk team superhelden. Samen met een groep nobele activisten nemen ze het op tegen een xenofobe schurk met een geheime agenda die hun hele ras wil uitroeien. Dit alles speelt zich af te midden van een tot op het bot verdeeld politiek landschap.

A L M A (Film)

A L M A (Film)

Jaar: 2024

Genre: Drama

Functie: Regie/Scenario/Productie/Montage

Rol: Reinier Scholten

Verhaal: Reinier is een verbitterde millennial en hekelt alles uit het buitenland. Alma is een illegaal gevlucht weesmeisje uit Mexico. Door omstandigheden raken hun levens met elkaar verwikkeld en in het begin moet Reinier helemaal niks van Alma weten. Maar naarmate de dagen verstrijken, ontstaat er steeds meer wederzijdse genegenheid tussen beiden. Totdat het noodlot toeslaat…

72HRS The Hague

De 72hrs The Hague Film Contest is een initiatief in samenwerking met de Gemeente Den Haag. Gestart in 2017 daagt het (jonge) filmmakers uit om binnen 72 uur een volledige korte film te schrijven, te produceren, op te nemen en te bewerken. Uiteraard met Den Haag als decor. Elke keer zijn er een standaard zin en een bepaald voorwerp verplicht. Als geboren en getogen Hagenees heeft Arjen tot nu toe aan vier van de vijf edities deelgenomen met zijn team 'Dûh Schèf Van Vèf'.

Ûh-Oh Den Haag (2017) Een jongeman verhuist naar Den Haag en belandt, via een louche makelaar, in een mysterieuze woning met meerdere uitzichten.

De Hoed, De Pet En De Buggy (2018) Drie personen maken een standoff mee bij de bouwmarkt. Persiflage op klassieker ‘The Good, The Bad And The Ugly’.

Mars En Pijn (2020) Een jonge vlogster besluit op pakjesavond om Sint en Piet uit te gaan zwaaien, maar ze krijgt in plaats daarvan de surprise van haar leven.

Tornado (2021) Een droevig samenzijn tussen een stelletje en een mysterieuze man in het wit neemt een schokkende wending door een verrassende flashback.